Çanakkale Şehitleri ve Vatanı Milleti İçin Canını Feda Etmiş Bütün Şehitlerimizi Andık.

Milli ve manevi değerler kapsamında okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi, Kurtuluş savaşı başta olmak üzere şehitlerimizi anma programı düzenlendi. 108 yıl önce atalarımızın yazdığı destanın ruhunu gelecek kuşaklara aktarmak bu doğrultuda yeni nesiller yetiştirmek için, zaferimiz 108. Yılında okulumuzda yad edildi. ‘’ Çanakkale Geçilmez!’’ sözünü kanları ve canları pahasına memleket topraklarına kazıyan şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıldı. Tarihimizin en şanlı zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferini kanlarıyla yazan; vatan, millet, devlet, istiklal ve tüm manevi değerlerimiz uğruna makamların en yücesi şehitlik makamına ulaşan şehitlerimiz uğruna toprağa düşen şehitlerimizin ruhuna hatim okundu.

01.04.2023 69

01-04-202301-04-2023