8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ BİR ÜST KADEMEYE HAZIRLANIYOR.

Öğrencilerimizi hem akademik ve psikolojik açıdan ortaöğretime hazırlamaya çalışıyoruz.

31.03.2022 429

8. Sınıf öğrencilerimiz ile yürüttüğümüz LGS ve kariyer planlamaya yönelik rehberlik çalışmalarımız 2. Dönemin başında öğrencilerin tatilde yaptıkları çalışmaların kontrolü ile başlamıştır. Sınavın yaklaşması sebebiyle öğrencilerin yürüttükleri çalışmalardaki doğru ve yanlışları üzerine düşünmeleri sağlanmış, eksik oldukları konuları tamamlamaları için destek olunmuştur. Bunun yanında birebir soru çözümü ve deneme takibi yapılmaktadır. Çoğunlukla sözel derslerde daha başarılı olan öğrencilerimize matematik öğretmenimiz Cemile DOĞAN tarafından grup çalışması ve birebir soru çözümü ile destek olunmaktadır. Öğrencilerimize okulumuzun kütüphanesinde teneffüslerde ve boş vakitlerde ders çalışma imkânı verilmiştir. Bunun yanında öğrencilerimize kariyerlerini planlamanın ilk basamağı olan doğru okul seçimi için bilgilendirme çalışmaları yapılmaktadır.

31-03-202231-03-2022